Yritys

Rauman Rakennuspeltityö Elo Oy on Rauman seudulla toimiva pelti- ja rakennusalan yritys.

Historia

Rauman Rakennuspeltityö Elo Oy: n edeltäjä, Rakennuspeltityö Elo & Kumppanit perustettiin Säkylässä 1986. Nykyisellä nimellään yritys on toiminut vuodesta 1990, jolloin toiminta siirtyi Raumalle. Omiin toimitiloihin Sampaanalan teollisuusalueelle siirryttiin vuosituhannen vaihteessa.

Sukupolvenvaihdos tehtiin vuonna 2000, jolloin omistus siirtyi yrityksen perustajalta Matti Elolta hänen jälkeläisilleen, Jani Elolle ja Johanna Elolle.

RekrytointiHenkilöstö

Työntekijöitä yrityksessämme on kahdeksan henkilöä. Toimialamme laajuuden ansiosta kykenemme toimimaan täysipainoisesti myös talvikuukausina.

Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista.

 

Rekrytointi

Etsimme jatkuvasti päteviä ja/tai oppimaan haluavia peltiseppiä. Klikkaa tästä ja täytä hakemus!

 

 

Saumattu katto on peltisepän työtä

Perinteisen ja tekijän kannalta vaativin peltikattotyyppi on saumattu katto. Kaikkein vaikeimmatkin katot onnistuvat vain pellistä saumaamalla, sillä millään muulla materiaalilla tai tekniikalla todella vaikeiden muotojen kattaminen on käytännössä mahdotonta.

Vuosisatainen peltisepäntyön perinne jatkuu ja kauneimmat katot sekä vaativimmat pellitykset tehdään edelleen peltisepän käsityönä.

Saumattu katto on täysin vesitiivis

Katon vesitiiveys perustuu kahteen asiaan.

  1. Kaikki saumat tiivistetään nimenomaan saumaamalla. Tämä tarkoittaa myöskin sitä, että esimerkiksi piippujen ja muiden läpivientien pellitykset on saumattu kiinni varsinaisiin kattopelteihin, jolloin koko katon pellityksestä tulee täysin yhtenäinen.

    Kaikkien saumojen sisään suljetaan saumattaessa tuoreena pysyvä tiivistysmassa, joka estää veden kapillaarisen nousun saumaan.

  2. Saumattuun kattoon ei tule yhtään läpimenevää kiinnikettä. Pellit kiinnitetään pohjalaudoitukseen piilokiinnikkein, minkä vuoksi varsinaiseen kattopeltiin ei tarvitse tehdä yhtään kiinnikereikää.